Toki Abdulkadir İşcan İlkokulu

Vizyon: Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, dilini etkin bir şekilde kullanabilen, iletişim becerileri gelişmiş bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet´in değerlerine saygılı, ülkesini ve ülkesinin insanını seven, başkalarının haklarına saygılı, değişen ve gelişen dünya koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabilecek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08.20 Bitiş: 13.50
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz özel araçları ya da Antakya veya Serinyol istikametinden gelen öğretmen servis araçları ile gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://abdulkadiriscanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CÜDEYDE MAH. PAPATYA SK. TOKİ OKUL SİTESİ NO 15 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Cüdeyde Mahallesi Papatya Sokak Toki Evleri

Adres - CÜDEYDE MAH. PAPATYA SK. TOKİ OKUL SİTESİ NO 15 REYHANLI / HATAY

Ulaşım Her saat başı halk otobüsü servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 55 km İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.