İlköğretim Haftası Kutlamaları

İlköğretim Haftası Kutlamaları

 Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla hazırlanan İlköğretim Haftasını şarkılar, şiirler eşliğinde coşkuyla kutladık.

 

16.10.2021 214

"Eğitimdir Ki Bir Milleti Ya Özgür, Bağımsız, Şanlı, Yüksek Bir Topluluk Halinde Yaşatır; Ya Da Esaret Ve Sefalete Terk Eder."


Mustafa Kemal ATATÜRK

16-10-2021

        Okul müdürümüz  Mehmet GÜLEROĞLU' nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından İlkokul öğrencilerinin hazırladığı Koro'ya alkışlarla eşlik edildi. Şiirler okundu.

16-10-2021

Okul ruha aydınlık, kalbe ferahlık verir. Okul daima iyiyi, ileriyi gösterir. Okul denince akla istikbalimiz gelir.

 

        Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız, uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız. Okulunuza dört elle sarılınız. Okulunuza sahip çıkınız. Okulun bütün olanaklarından yararlanınız. Güzelce çalışınız. Kurallara uyunuz. Çünkü başarılı olmanın bir yolu da kendinizi disiplin altına almaktan geçer.

 

        Bizim amacımız kendimizi hayata hazırlamak, bilgilerimizle geleceğe ışık tutmaktır. Bu amaca ulaşmak için okul bize en doğru yoldur.

 

        İlköğretim geleceğin temelidir. İlköğretim davası insan olma, ulus olma davasıdır. İlköğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir görevdir. Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir. Okul;  gençliğe insanlığı, saygıyı ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir.

 

 

16-10-2021



Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmamız dileğiyle, İlköğretim Haftamız kutlu olsun!